snoertjes computer

Sinds 15 juni 2022 wordt de Internet Explorer 11-desktoptoepassing niet langer ondersteund op bepaalde versies van Windows 10 en hoger.

Dit heeft ook gevolgen voor het gebruik van het e-MJV. Er wordt geen ondersteuning meer geboden op het gebruik van het e-MJV in Internet Explorer. Daarop anticiperend is binnen het beheerteam van het e-MJV de focus van de ontwikkeling en het beheer van de e-MJV-applicatie reeds verlegd naar de vervanger van Internet Explorer, Microsoft Edge. De standaard browsers, waarin het gebruik van het e-MJV wordt ondersteund, zijn daarom Microsoft Edge en Google Chrome. We adviseren dan ook het e-MJV in deze browsers te gebruiken. Uiteraard is het mogelijk dat de e-MJV-applicatie in andere browsers functioneert, zoals Mozilla FireFox, Apple Safari en Opera, maar een volledige, juiste werking van het e-MJV kan hierin niet worden gegarandeerd.

Voor meer informatie over het vervallen van de ondersteuning voor Internet Explorer door Microsoft verwijzen we u graag naar de website van Microsoft.