Hoe geef ik aan dat een aanvullende maatregel is uitgevoerd in de module MJA>Energiebesparingsmaatregelen?

In het scherm Bewerken energiebesparingsmaatregelen klikt u op Maatregel toevoegen. Nu opent het scherm Bewerken energiebesparingsmaatregel. Hierin kunt u de details van de maatregel invullen. Het advies is om dit scherm van boven naar beneden te doorlopen. Zodra alle relevante velden zijn ingevuld, klikt u op Opslaan. Indien alles correct is ingevuld, keert u weer terug naar het overzicht scherm en is de maatregel toegevoegd. Raadpleeg de helptekst in het e-MJV (te bereiken via het vraagteken) voor meer informatie over de invulvelden.

Hoe geef ik aan dat een geplande en vooringevulde maatregel is uitgevoerd in de module MJA>Energiebesparingsmaatregelen?

In het scherm Bewerken energiebesparingsmaatregelen klikt u op een maatregel. Nu opent het scherm Bewerken energiebesparingsmaatregel. Hierin kunt u de details van de maatregel invullen. Het advies is om dit scherm van boven naar beneden te doorlopen. Zodra alle relevante velden zijn ingevuld, klikt u op Opslaan. Indien alles correct is ingevuld, keert u weer terug naar het overzicht scherm en is de maatregel toegevoegd. Raadpleeg de helptekst in het e-MJV (te bereiken via het vraagteken) voor meer informatie over de invulvelden.

Hoe lever ik de onderbouwing voor ketenefficiency-maatregelen aan?

De onderbouwing van het effect van een ketenefficiency-maatregel kan in een aparte bijlage worden opgenomen. U kunt deze toevoegen aan het e-MJV. Dit doet u door te klikken op Bijlagen en daarna op Koppel bestand.

Hoe moet de biobrandstof die ik produceer worden opgenomen?

Neem hiervoor contact op met de helpdesk.

Kan ik de naamgeving van maatregelen wijzigen?

Nee, in het overzicht staan alle geplande maatregelen zoals die in uw EEP zijn opgenomen. Hierdoor is het mogelijk om de uitvoering van uw EEP te volgen. U kunt wel aanvullende maatregelen toevoegen.